PRICES

STUDIO PORTRAIT

SESSION PRICES

STUDIO PORTRAIT

SESSION PRICES

A Tóth Balázs Fotóstúdió csapatával azon dolgozunk, hogy egyedülálló fotózási élményben lehessen részed. Rengeteg jótanáccsal látunk el a megjelenésedet illetően a fotózást megelőzően és közben is. Nemzetközileg elismert, világszínvonalú képeket készítünk, amiknek nincs párja itthon. Mindeközben sokat nevetünk és jól érezzük magunkat!

STUDIO PORTRAIT

SESSION PRICES

A velünk való fotózás után garantáltan olyan portréfotókat kapsz magadról, amelyen önmagadnak is tetszeni fogsz. Segítünk megtalálni az előnyös oldalad, és előcsalogatjuk belőled a felszabadult, őszinte arckifejezéseket. Megmutatjuk neked, hogy igenis te is lehetsz fotogén!

2200 elégedett ügyfél 6 év alatt

5,0

118 vélemény alapján a Google-ön

Kellemesen töltött másfél órában volt részem, először léptem be ebbe a műterembe. A sminkelés profi volt, a fotózás kellemes, Balázsnak sikerült feloldania a kezdeti izgalmat,így a visszajelzések alapján a porté hiteles lett rólam :)

Gángó Éva

2019. aug.

Sokat fotóztak már. Így még soha. Azt az arcomat láttam végre viszont, ahogy mindig is akartam, hogy mások lássanak belőlem. Balázs fotói önbizalmat adnak, hogy ilyen jó is tudsz lenni. Köszönöm köszönöm.

Földi Miklós Dániel

2019. szept.

Nincs egy jól begyakorolt mosolyom, nem tudok pózolni, Balázs mégis nagyon hamar ráérzett az igazi arcomra, és tudta mikor kell elkapni a pillanatot. A kezdeti zavarom egészen el is múlt a végére. A képeknek nagyon örülök, visszaadták az önbizalmamat!

Vidó Judit

2018. nov.

Gyűlölöm, ha fényképeznek! Ennek megfelelően elég kedvetlenül és idegesen érkeztem a fotózásra. Körülbelül 5 perc kellett hozzá, hogy Balázs stílusa mellett feloldódjak és elkezdjem élvezni az egészet. 

Karaba Zoltán

2019. ápr.

STUDIO PORTRAIT

SESSION PRICES

Fotózásainkon a legmodernebb eszközöket használjuk és a legkiválóbb hazai szakemberekkel dolgozunk együtt, amelyek részünkről is komoly beruházást jelentenek a csúcsminőség elérésébe.

Hiszünk benne, hogy csak az a drága, ami nem éri meg az árát. Az általunk készített portréfotókkal hamarabb és nagyobb eséllyel jutsz el a kívánt céljaidhoz, legyen szó anyagi célokról (pl. egy új jól fizető állás vagy ideális ügyfelek szerzése) vagy akár magán célokról (pl. társkeresés).

Ha nem igazán számít neked az eredmény, csak egy olcsó portréfotózást szeretnél, akkor nem minket keresel. Ha viszont egy jó élményre vágysz, és hajlandó vagy befektetni a jövődbe, akkor örömmel segítünk az új fotóid elkészítésében!

STUDIO PORTRAIT

SESSION PRICES