PRICES

STUDIO PORTRAIT

SESSION PRICES

A Tóth Balázs Fotóstúdió csapatával azon dolgozunk, hogy egyedülálló fotózási élményben lehessen részed. A velünk való fotózás után garantáltan olyan fotókat kapsz magadról, amelyen önmagadnak is tetszeni fogsz. Emellett pedig rengeteg jótanáccsal is ellátunk a megjelenésedet illetően. Világszínvonalú képeket készítünk, magyar portré fotózás árakon. 

A munkánk nagy részét a budapesti stúdiónkban végezzük, azonban szívesen kitelepülünk az általad preferált helyszínre is.

Kattints a Fotózás részletei gombra, hogy megtekintsd a Balázs által nyújtott fotózási szolgáltatás díjait. Balázs mellett lehetőséged van a társfotósához, Halasi Richárdhoz is időpontot foglalnod a stúdiónkba.

TÓTH BALÁZS

vezető fotós

Headshot fotózás

69.000 Ft-tól

Portré fotózás

99.000 Ft-tól

Ha a teljes élményre vágysz.

HALASI RICHÁRD

társfotós

Headshot fotózás

39.000 Ft-tól

Ha egy gyors megoldást keresel.

STUDIO PORTRAIT

SESSION PRICES

A vállalatok számára kialakított fotózási szolgáltatásunkkal egy egységes és megnyerő megjelenést tudunk létrehozni a munkatársak számára. A céges ügyfeleink gyakran a stúdiónkba látogatnak el, de szívesen ki is telepszünk a megrendelő által kívánt helyre. Számos vállalattal van szerződéses megállapodásunk, aminek a keretében az újonnan érkező csapattagok a nekik megfelelő időpontban be tudnak ugrani a stúdiónkba.

CUSTOM OFFER

You don't see the package that you're looking for? Ask for a custom package, with the selection of desired retouched images, photoshoot lenght, makeup etc.

Our gear is mobile, we can set it up to any location for a custom price.